pondělí 2. března 2015

RE: DÍKY!

Dobrý den všem!
Jirka se sice rozloučil, ale protože zápasy budou probíhat ve stále stejném složení až do konce sezony, tak se budeme i nadále potkávat a ani jsem to jako skutečné rozdělení zatím nebral. Jde „jen“ o tréninky... :-)
V každém případě chci Jirkovi poděkovat! Dodal slovu puntičkář nový – větší :-) a zároveň lidský rozměr. Odvedl strašně moc práce. Všechny zápasy, které organizoval a domlouval, dopadly po této stránce naprosto bez problémů. Takže to neustále vypadalo, jako že všechno funguje vlastně samo. Kdepak, byly za tím stovky telefonátů, mailů, papírování, domlouvání... Kdo si to nevyzkouší, asi nikdy plně nepochopí. :-)
Jirkovi tedy za tohle všechno patří obrovský dík! A těším se, až se za rok znovu budeme scházet nejen na zápasech, ale i na trénincích. :-)
Petr Novotný

PS INFORMACE!!!
Autobus do Liberce objednám. Dali už vědět všichni. Kdyby si to někdo ještě rozmyslel, prosím, dejte vědět co nejdřív. Ale už jsem vysvětloval, že klub ho bude platit pouze v případě, že pojedou skutečně všichni hráči (plus jejich rodiče). Pokud se někdo rozhodne jet sólo, klub by autobus chtěl zrušit. Pak oznámím datum srazu.

Po tomto týdnu se také uvidí, jestli tréninky v novém počtu budeme zvládat. Na ledě by se totiž mohlo sejít až 28 kluků, což je opravdu hodně. Je tedy možné, že tři až čtyři hráče přesuneme zpět do čtyřky.

Žádné komentáře:

Okomentovat