neděle 10. srpna 2014

Dobrý den,
od pondělí 11. 8. začíná příměstské hokejové soustředění v Benešově. Od poslání posledních informací se nic podstatného nezměnilo, tak pouze upřesnění.
Hráče budeme přebírat mezi 7.30 a 8.00 na ZS v Benešově, předávat je budeme v 17.00 tamtéž. Hned v pondělí se bude vybírat částka 1 500 korun (bude z ní hrazeno – obědy, svačina, ovoce, pití a plat trenéra). Přesné vyúčtování bude k dispozici po soustředění.
Hráči by s sebou na každý den měli mít – dvě ribana a dvoje hokejové ponožky (pokud máte jen jedno ribano, přineste si ramínko, budeme je sušit venku), sportovní oblečení na suchou přípravu (bude probíhat v tělocvičně na ZS a na přilehlých hřištích), ráno by měli být nasnídaní a s sebou by měli mít plnou (pokud možno hokejovou) lahev pití. Během dne už ji budeme doplňovat.
Protože každý den bude probíhat čtyřfázový trénink, půjde o velké zatížení. Pokud to bude možné, měli byste doma všem hráčům každý večer připravit vydatnou, teplou večeři a všichni by měli minimálně po dobu tohoto týdne chodit co nejdřív spát.
Jo, jedna změna se udála, zůstává nám stejná šatna jako minulou sezonu.
Pokud se budete chtít na cokoliv zeptat, jsme vám k dispozici. :-)

Trenérský tým 4. třídy

Žádné komentáře:

Okomentovat